Erik Lauritzen: Finansministeren skal sikre kommunerne gode rammer

12. januar 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Sønderborg Kommune har mange millioner kroner i kassen og borgmester Erik Lauritzen, der er til møder i KL i nogle dage, siger til SønderborgNYT, at han frygter, at finansministeren, der skal deltage i en del af mødet, vil komme og sige, at de kommuner, der har penge på kistebunden, skal sætte skatten ned.

Og det mener Sønderborgs borgmester ikke, ministeren skal bruge energi på at bekymre sig om.

“De penge er sparet op og de er øremærket til investeringer. Vi er i gang med at forandre havnen og så er der en række skoler og børnehaver, der skal sættes i stand”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.  Han mener, at finansministeren skal bruge sin energi på at skaffe nogle gode rammer for kommunernes drift.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Driften i Sønderborg Kommune vil ikke hænge sammen på sigt, hvis ikke vi gør et eller andet. Skattestigningen bliver udhulet af stigende udgifter”, siger Erik Lauritzen.

Op til det seneste kommunalvalg satte et flertal i det daværende byråd skatten op, fordi der lå en række store udgiftsposter og ventede.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 112, Sønderborg

Kørte på elløbehjul og blev anholdt

29. juni 2022 112

Natten til onsdag stoppede politiet en 26-årig mand, som kørte på elløbehjul på cykelstien ved Strandpromenaden. “Han blev standset, fordi han ikke havde hjelm på og betjentene vurderede, at han var påvirket, så manden blev sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. I lommen havde den 26-årige en smule hash. Resultatet […]

Læs mere...