Erik Lauritzen undres over Venstres spidskandidat

20. september 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Borgmesterkandidat Erik L:auritzen, Socialdemokraterne, skriver:

På sin FB-side forklarer Peter Hansen – Venstres spidskandidat  – at det er helt overflødigt at hæve skatten i Sønderborg kommune for, som han siger, at løse “et muligt problem i 2016”.

Læs det igen!

Det betyder, at Peter Hansen ikke tror på de tal, der er fremlagt af vores økonomiske forvaltning. Jeg har ingen grund til at tvivle på de dygtige folk. Men Peter Hansen ved åbenbart bedre eller også lukker han øjnene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lauritzen glædes over ansvarligheden ved forhandlingsbordet.

Erik Lauritzen glædes over ansvarligheden ved forhandlingsbordet.

Vi kan også vente til 2015 med at tage hånd om problemet. Den skattestigning  på 95 mio. kr. vi har fået tilladelse til i  kommunen, modsvarer kun halvdelen af den underfinansiering på ca. 850 mio. kr. der er i de kommende fire år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Hansen mener, at jeg går ind for skattestigningen nu, for at kunne give andre skylden. Det er en grov påstand. Jeg lægger egentlig ikke skylden over på nogen, for der er faktisk ført en stram udgiftsstyring.

Jeg konstaterer blot at indtægterne er faldende – både skat og tilskud fra staten og matcher slet ikke udgifterne.

Jeg er heller ikke uenig i, at der er brug for at vi investerer i fremtiden, at vi forbedrer vilkårene for virksomhederne og at vi skal uddanne vores børn bedre. Jeg er glad for at alle dem, der sidder ved forhandlingsbordet, vil tage ansvar og udvise rettidig omhu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstre har meldt sig ud af forhandlingerne.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...