Fadøl og Wienerschnitzel i Tangshave

30. oktober 2015 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler
IMG_2913

105 gange Wienerschnitzel blev sat på bordene i Tangshave.

Der var både højt humør og bægerklang på Tangshave Plejecenter fredag fra middag, hvor torsdagklubben havde inviteret de ældre til den årlige Oktoberfest.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvor er det dog skønt at se, at torsdagsklubben og andre frivillige har lavet det her flotte arrangement. Så lad os råbe hurra og bagefter giver vi dem et bifald”, siger viceborgmester Aase Nyegaard. Hun fik flettet ind, at det er skønt hun skulle tale tidligt i arrangementet.

“Det er helt fint, jeg skal tale, inden vi drikker os fulde”, siger hun.

Fra start bød Karen fra torsdagklubben velkommen:

“Velkommen alle sammen. Vi har sørget for god mad, der er øl og selvom ingen har lyst til at servere dem, så har vi også sodavand”, siger Karen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi har spist, så er der underholdning. Derefter kaffe og dans. Og har jeg glemt et eller andet, så er det bare ærgerligt”.

Vild med dans

Det bedste ved stolemotion er, at det hjælper mod ensomheden.

Det bedste ved stolemotion er, at det hjælper mod ensomheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er blevet ret glad for at danse. Til torsdagsklub fik en dame lokket mig på dansegulvet og jeg mærkede, det var godt at blive rørt”, siger den ældre herre.

“Jeg blev også lokket med til stolemotion og det har virkeligt hjulpet mig”.

Nu kan en og anden sagtens tro, at det handler om alle fordelene ved at få motion.

“Nej, det er slet ikke dét. Når man bliver gammel, så er ensomheden det værste – og hverken i torsdagsklubben eller til stolemotion er jeg alene”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...