Fælles styregruppe for Broagers foreningsliv

22. september 2017 Broager

Foreningerne i Broager by og de fem landsbylaug besluttede torsdag aften at danne en fælles styregruppe for det udviklingsarbejde, som kommunen sætter i gang med borgermødet i Broagerhallen på mandag den 25. september kl. 19.

Styregruppen vil samtidig udgøre den fremtidige bestyrelse i den nye forening, Broagers Udviklingsforum, som tre Broager-borgere stiftede i juni i år inspireret af Gråsten Forum og Augustenborg Udviklingsforum. Foreningen opfordrer borgerne til talstærkt at møde op i Broagerhallen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er utrolig stolt over, at vi er lykkedes med at forene os i en fælles paraplyorganisation. Det er ikke set før. Og tilsagnet fra foreningerne viser, at der nu er en vilje i byen til at stå sammen og kigge fremad”, siger journalist Kristian Pallesen i en pressemeddelelse.

Broager får dermed et nyt kontaktforum til kommunen, der er så  bredt sammensat, at styregruppen rent faktisk også kan repræsentere borgernes interesser, siger formanden Dennis Kinastowski, Broagers Udviklingsforum.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har også sikret os, at der er et lokalt Broager-medie, som kan samle borgernes synspunkter og fortælle om arbejdet med bystrategi og udvikling på Broagerland. Det vil ske på hjemmesiden broager.dk“, siger  journalist Kristian Pallesen, Broager.

Følgende foreninger og organisationer gav tilsagn om at lade sig repræsentere i bestyrelsen for Broagers Udviklingsforum: Broager Erhvervsforening, Broagerhus, Broagerhallen, Broager Kultur, BUI/BUI Rock, Broager Ringriderforening, Broager Pensionistforening, Ældre Sagen i Broager og landsbylaugene samt Cathrinesminde Teglværk.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...