FDF er sagen for børn der elsker oplevelser i det fri

Arkivfoto
Arkivfoto
21. december 2016 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Leg, lejrbål, natløb og nye venner – der er nok af oplevelser at fortælle vennerne om, når man har været på lejr. Men mange børn tilbringer det meste af deres tid foran computeren eller fjernsynet, fordi deres forældre ikke har råd at give dem de rejser og oplevelser, som skolekammeraterne får.

Konsekvensen er, at børnene ikke har noget at byde ind med, mens de andre børn snakker om alle deres ferie- og weekendoplevelser.

Hos FDF Sønderborg har alle børn mulighed for at få anderledes oplevelser og skabe nye relationer til et meget lavt medlemskontingent, skriver FDF Sønderborg i en julehilsen

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette er kun muligt, når lokale støtter vores arbejde med donationer og hjælpende hænder. Derfor skal der lyde en stor tak fra Sønderborg FDF til LODAM BY BITZER GROUP Sønderborg, som har valgt at støtte os med indkøb af endnu et x-large patruljetelt med plads til 10-12 overnattende børn.

Da kredsen i sommers deltog med 29 deltagere i FDF’s Landslejr sammen med godt 11.000 andre sjove og engagerede FDF’ere på Sletten ved Julsø for foden af Himmelbjerget. Her viste vejret sig ikke lige frem fra sin bedste side, men det spiller jo ingen trille, når bare man ved, at soveposen er lun og tør, fordi teltet er i ordentlig stand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har aldersmæssigt hold for børn fra 5/6 år, altså sidste år i børnehaven, til det år de fylder 19 og erfaringen viser, at mange rent faktisk holder ved i mange år og det skyldes de venskaber, som de får og fællesskabet de indgår i.

Besøg os på hjemmesiden F-huset.dk

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...