FDF er sagen for børn der elsker oplevelser i det fri

21. december 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Leg, lejrbål, natløb og nye venner – der er nok af oplevelser at fortælle vennerne om, når man har været på lejr. Men mange børn tilbringer det meste af deres tid foran computeren eller fjernsynet, fordi deres forældre ikke har råd at give dem de rejser og oplevelser, som skolekammeraterne får.

Konsekvensen er, at børnene ikke har noget at byde ind med, mens de andre børn snakker om alle deres ferie- og weekendoplevelser.

Hos FDF Sønderborg har alle børn mulighed for at få anderledes oplevelser og skabe nye relationer til et meget lavt medlemskontingent, skriver FDF Sønderborg i en julehilsen

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette er kun muligt, når lokale støtter vores arbejde med donationer og hjælpende hænder. Derfor skal der lyde en stor tak fra Sønderborg FDF til LODAM BY BITZER GROUP Sønderborg, som har valgt at støtte os med indkøb af endnu et x-large patruljetelt med plads til 10-12 overnattende børn.

Da kredsen i sommers deltog med 29 deltagere i FDF’s Landslejr sammen med godt 11.000 andre sjove og engagerede FDF’ere på Sletten ved Julsø for foden af Himmelbjerget. Her viste vejret sig ikke lige frem fra sin bedste side, men det spiller jo ingen trille, når bare man ved, at soveposen er lun og tør, fordi teltet er i ordentlig stand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har aldersmæssigt hold for børn fra 5/6 år, altså sidste år i børnehaven, til det år de fylder 19 og erfaringen viser, at mange rent faktisk holder ved i mange år og det skyldes de venskaber, som de får og fællesskabet de indgår i.

Besøg os på hjemmesiden F-huset.dk

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...