Foreningen Als-Fyn broen tager til Folkemøde på Solskinsøen

13. juni 2017 Sønderborg

Foreningen Als-Fynbroen deltager i Folkemødet på Bornholm – dog kun på fact finding basis, med formand, næstformand og sekretær, der er på Bornholm i de kommende dage i anden anledning.

Det skriver foreningen Als-Fynbroen i en pressemeddelelse.

Foreningen Als-Fynbroen fik på årets generalforsamling i Sønderborg en kraftig opfordring til at synliggøre en betydningen af en fast forbindelse mellem Als og Fyn på Folkemødet på Bornholm.

Det kræver dog mindst et års forberedelse at komme ind og få en stand, skaffe transport, og overnatning, bespisning m.v. på Folkemødet, hvorfor der nu satses på 2018, hvilket foreningen er godt i gang med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undervejs på mødet vil der blive set på mulighederne på en optimal indsats for at præsentere Als-Fynbroens betydning for Vækst, udvikling og bosætning i Sydvest Danmark. Der medbringes forskellige materialer til fremvisning og præsentation.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 Politik, Gråsten

Nu skal der laves en bystrategi for Gråsten, Rinkenæs og Egernsund

19. oktober 2021 Politik

Sønderborg Kommune tager fat på sin femte bystrategi og denne gang er det borgerne i Gråsten, Rinkenæs og Egernsund, der inviteres til at deltage i arbejdet med at definere deres byområdes identitet og potentiale – og udpege den fremtidige retning for byområdets udvikling. Kommunen forsøger på flere forskellige måder at få input fra borgerne: Det […]

Læs mere...