Foreningen bag Frivillighedens Hus skal måske have nyt navn

27. februar 2017 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Foreningen Hjælpende Hænder Nordals foreslår følgende navneændring på foreningen, der står bag Frivillighedens Hus i Perlegade i Sønderborg.

Foreningen af frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune ændres til Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune, skriver Hjælpende Hænder Nordals, som et forslag op til generalforsamlingen i Frivillighedens Hus medio marts.

Det nuværende navn betegner fint foreningen, men er langt og med gentagelse af ordet foreninger, mener de frivillige fra Nordals.

Artiklen fortsætter under annoncen

Liv bag ruderne

Frivillighedens Hus åbnede for et halvt år siden og benyttes nu flittigt af frivillige foreninger og borgere fra hele kommunen.

Og der er både frivilligt socialt og sundhedsfremmende arbejde, der passer ind i idégrundlaget – plus kulturaktiviteter som kortspil og fællessang – bag de store ruder.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...