Helsam giver donation til Mødrehjælpen i Sønderborg

21. juni 2017 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

I forbindelse med markedsdagene gav Helsam butikkens store bogudsalg et flot overskud på 2720 kr. og alle pengene fra salget doneres nu til Mødrehjælpens lokalforening i Sønderborg.

Den flotte donation blev overrakt af butiksbestyrer i Helsam, Lisbeth Ganderup, til formand for Mødrehjælpens lokalforening i Sønderborg, Lisbet Skyum.

”Vi er så glade og taknemmelige for den flotte donation, som vil komme børnefamilier til gode i Sønderborg og omegn”, siger Lisbet Skyum i en pressemeddelelse. Mødrehjælpen sætter gang i lokale initiativer for børnefamilier i Sønderborg, som ikke har så mange ressourcer i hverdagen og som savner fællesskaber for både børn og forældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lisbeth Skyum og Lisbeth Ganderup. Foto: Mødrehjælpen

”I Helsam synes vi det er en vigtig sag, og vi ville derfor gerne hjælpe den nystartede lokalforening godt fra start”, fortæller butiksbestyrer i Helsam, Lisbeth Ganderup. ”Kunderne tog virkeligt godt imod initiativet og der var flere, der tog en stor stak bøger med hjem. Det bliver bestemt ikke sidste gang vi holder et ekstraordinært udsalg i butikken”, siger Lisbeth Ganderup.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aktiviteter for børnefamilier på vej

Lisbet Skyum fortæller, at Mødrehjælpen allerede er i fuld gang med at starte aktiviteter under overskriften ’Natur & Familie’, som donationen fra Helsam først og fremmest vil gå til. ’Natur & Familie’ er en familieaktivitet, hvor børnefamilier fra området mødes og deler en sjov og gratis naturoplevelse med hinanden.

Den nye genbrugsbutik bidrager også

Siden Mødrehjælpens lokalforening i Sønderborg blev stiftet i marts 2017, har de frivillige, som driver foreningen, også åbnet en ny butik på Perlegad, hvor man kan købe kvalitetsgenbrug til børn fra 0 – 10 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Salget i butikken er gået over alle forventninger, og der er løbende brug for donationer af børnetøj og legetøj af god kvalitet, for at holde butikken kørende. Overskuddet fra butikken går til at lokalforeningen kan tilbyde sociale og netværksskabende aktiviteter for børnefamilier i Sønderborg kommune samt til Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

”Mødrehjælpen er for alle slags børnefamilier, både kernefamilien, og hvis man er alene-forælder i hverdagen. Og vi hjælper naturligvis lige så gerne fædre, selvom det hedder mødrehjælpen”, siger Lisbet Skyum.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Mødrehjælpens lokalforening i Sønderborg er stadig i sin spæde start og søger fortsat lokale ildsjæle, der vil være med til at starte de sociale aktiviteter op

20. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

SINDs Folkekøkken har sat dato på åbningen

20. maj 2024 Frivillige

Torsdag den 30. maj åbnes døren til SINDs Folkekøkken i Frivillighedens Hus – og der bydes på en måltid mad til bare 20 kroner for voksne og ti kroner for børn. Det fortæller Claus og Knud fra styregruppen. Aftenens menu er: Flæskesteg med hvide hartofler og brun sovs. Hertil er der rødkål og bønner. ”Formålet […]

Læs mere...