Hjælp med at samle penge ind til Læger uden Grænser

20. maj 2017 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Når Læger uden Grænser går på gaden for at samle ind til verdens brændpunkter i slutningen af maj, er den frivillige indsats i både større og mindre byer uvurderlig.

En håndfuld ildsjæle i Sønderborg ønsker flere lokale indsamlere.

Det er ikke usandsynligt, at du vil støde på mennesker iført lysende hvide lægekitler og farvestrålende postkort, når du er på vej ud at handle eller på anden vis færdes i dit lokalområde i den kommende tid.

Mange af dine naboer har nemlig allerede meldt sig under fanerne til Landsindsamlingen for Læger uden Grænser den 28. maj – og de er nu i gang med at skaffe endnu flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Sidste år var det første gang, at Læger uden Grænser samlede ind, og det lykkedes at samle godt 6 millioner kroner ind til nogle af verdens værste brændpunkter. I år vil jeg gerne være med til at gøre det endnu bedre. Derfor har jeg meldt mig som frivillig indsamlingsleder her i Sønderborg, siger Majuran Perinpam, som er født og opvokset i Sønderborg.

Behov for flere hænder

Netop den lokale hjælpe er uvurderlig for verdens største medicinske nødhjælpsorganisation, når den går på gaden for at samle ind til lægehjælp, medicin og basale fornødenheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste år var der næsten 5.000 indsamlere på gaden – i år håber organisationen på, at der melder sig endnu flere.

”Uden hjælpen fra de lokale ildsjæle og de mange private donorer kunne vi ikke hjælpe de mange mennesker, som vi gør, og derfor er vi dybt taknemmelige for den fantastiske opbakning vi fik sidste år og de mange frivillige, der allerede har meldt sig. Vi mangler dog stadig hænder i marken, så hvis der er nogen i Sønderborg, der kunne tænke sig at give en hånd, hører vi gerne fra dem,” siger Jesper Brix i en pressemeddelelse. Han er direktør i Læger uden Grænser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Meld dig son frivillig HER: indsamling.msf.dk

 

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...