Hvem tager politisk ansvar for STU-undervisningen?

18. december 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Forleden forklarede kommende borgmester Erik Lauritzen, at STU-undervisningen flyttes fra Socialudvalget til Børn- og Uddannelse.

– Det er jo sådan set dér, den hører hjemme, siger Erik Lauritzen til Sønderborg Nyt. Han fortæller, at det samtidig sikrer, at Niels Ole Bennedsen, der bliver socialudvalgsformand, ikke får habilitetsproblemer på det område.  Både Niels Ole Bennedsen og hans hustru har jobs, hvor de arbejder med blandt andre unge i STU-forløb.

STU'en hører hjemme i Børn- og Uddannelse, siger Erik Lauritzen.

STU’en hører hjemme i Børn- og Uddannelse, siger Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lorenzen har ikke hørt, om STU-forløbende skal flyttes til Børn- og Uddannelse.

Erik Lorenzen har ikke hørt, om STU-forløbende skal flyttes til Børn- og Uddannelse.

Sønderborg Nyt spurgte tirsdag den kommende Børn og Uddannelsesformand, Erik Lorenzen, om han er klar til at tage sig af STU-området, hvor der har været et betydeligt antal klagesager, hvor det viste sig, klagerne havde ret.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg synes, det er vigtigt, der bliver rettet op på det område, men faktisk har jeg ikke hørt noget om, at STU-forløbende skal lægges over til Børn- og Uddannelse, siger Erik Lorenzen. Han venter, at Erik Lauritzen orienterer om det, hvis STU’en flyttes.

16. juni 2024 Broager, Sport

Broagerland Skytteforening inviterer alle med til holdskydning

16. juni 2024 Broager

Broagerlands Skytteforening inviterer alle til Korporationsskydning, holdskydning på deres 200 meter-baner ved Skrækkehøj i Skelde. Der skydes med velholdte høj-kvalitets Sauer Rifler kal. 6.5 mm. og træfbilledet udskrives på vores elektroniske Kongsberg markerings anlæg. Det skriver skytteforeningen og fortæller, at skydningen foregår på lørdag kl. 10.00 – ca. 15.00 afhængig af tilmeldinger, formiddagen fyldes først. […]

Læs mere...