Hvem tager politisk ansvar for STU-undervisningen?

18. december 2013 Politik

Forleden forklarede kommende borgmester Erik Lauritzen, at STU-undervisningen flyttes fra Socialudvalget til Børn- og Uddannelse.

– Det er jo sådan set dér, den hører hjemme, siger Erik Lauritzen til Sønderborg Nyt. Han fortæller, at det samtidig sikrer, at Niels Ole Bennedsen, der bliver socialudvalgsformand, ikke får habilitetsproblemer på det område.  Både Niels Ole Bennedsen og hans hustru har jobs, hvor de arbejder med blandt andre unge i STU-forløb.

STU'en hører hjemme i Børn- og Uddannelse, siger Erik Lauritzen.

STU’en hører hjemme i Børn- og Uddannelse, siger Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lorenzen har ikke hørt, om STU-forløbende skal flyttes til Børn- og Uddannelse.

Erik Lorenzen har ikke hørt, om STU-forløbende skal flyttes til Børn- og Uddannelse.

Sønderborg Nyt spurgte tirsdag den kommende Børn og Uddannelsesformand, Erik Lorenzen, om han er klar til at tage sig af STU-området, hvor der har været et betydeligt antal klagesager, hvor det viste sig, klagerne havde ret.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg synes, det er vigtigt, der bliver rettet op på det område, men faktisk har jeg ikke hørt noget om, at STU-forløbende skal lægges over til Børn- og Uddannelse, siger Erik Lorenzen. Han venter, at Erik Lauritzen orienterer om det, hvis STU’en flyttes.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Vi skal have børn og unge tilbage i foreningerne

16. september 2021 KV21

Byrådskandidat Niels Ole Bennedsen, Socialdemokratiet, skriver: Ifølge hjemmesiden medlemstal.dk, som er det sted, der indsamler foreningernes medlemstal for idræt, spejder m.m. har Sønderborg kommune mistet over 2000 medlemmer de sidste par år. Et fald på over 8 procent angiveligt på grund af Corona! Slemt ser det ud for børn og unge, som står for de […]

Læs mere...