Hvem tager politisk ansvar for STU-undervisningen?

18. december 2013 Politik

Forleden forklarede kommende borgmester Erik Lauritzen, at STU-undervisningen flyttes fra Socialudvalget til Børn- og Uddannelse.

– Det er jo sådan set dér, den hører hjemme, siger Erik Lauritzen til Sønderborg Nyt. Han fortæller, at det samtidig sikrer, at Niels Ole Bennedsen, der bliver socialudvalgsformand, ikke får habilitetsproblemer på det område.  Både Niels Ole Bennedsen og hans hustru har jobs, hvor de arbejder med blandt andre unge i STU-forløb.

STU'en hører hjemme i Børn- og Uddannelse, siger Erik Lauritzen.

STU’en hører hjemme i Børn- og Uddannelse, siger Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lorenzen har ikke hørt, om STU-forløbende skal flyttes til Børn- og Uddannelse.

Erik Lorenzen har ikke hørt, om STU-forløbende skal flyttes til Børn- og Uddannelse.

Sønderborg Nyt spurgte tirsdag den kommende Børn og Uddannelsesformand, Erik Lorenzen, om han er klar til at tage sig af STU-området, hvor der har været et betydeligt antal klagesager, hvor det viste sig, klagerne havde ret.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg synes, det er vigtigt, der bliver rettet op på det område, men faktisk har jeg ikke hørt noget om, at STU-forløbende skal lægges over til Børn- og Uddannelse, siger Erik Lorenzen. Han venter, at Erik Lauritzen orienterer om det, hvis STU’en flyttes.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Chris Preuss vil i folketinget for Venstre

6. oktober 2022 FV22

Med onsdagens valgudskrivelse satte Venstres folketingskandidat Chris Preuss kursen mod gågaderne i Sønderborg, for at møde de lokale Sønderborg-vælgere og det har Chris Preuss set frem til. ”Det er fedt endelig at være i gang og vi har sovet med støvlerne på”, siger Venstres nye folketingskandidat Chris Preuss, i et tv-interview med SønderborgNYT TV. Chris […]

Læs mere...