Jacob Stengaard Madsen konstitueret som regionsdirektør

27. oktober 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Regionsrådet i Region Syddanmark har på regionsrådsmødet mandag konstitueret regionens psykiatri- og socialdirektør Jacob Stengaard Madsen som regionsdirektør. Den nuværende regionsdirektør Mikkel Hemmingsen har fået nyt job som administrerende direktør for Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jacob Stengaard Madsen er konstitueret som direktør for Region Syddanmark. Foto: Region Syddanmark

Jacob Stengaard Madsen er konstitueret som direktør for Region Syddanmark. Foto: Region Syddanmark

Som konstitueret regionsdirektør kommer Jacob Stengaard Madsen til sammen med sundhedsdirektør Jens Elkjær at varetage regionens øverste ledelse i direktionen. De to får dermed det overordnede administrative ansvar for regionens opgaver indenfor sundhed, psykiatri, socialområdet og regional udvikling, som regionens 25.000 medarbejdere leverer til landsdelens 1,2 mio. borgere. Jacob Stengaard Madsen konstitueres i stillingen fra 1. november, og han varetager jobbet i en overgangsperiode, mens regionspolitikerne udarbejder en plan for, hvordan en ny permanent direktion kan sammensættes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fakta

Jacob Stengaard Madsen er 43 år og uddannet cand.scient.pol fra Institut for Statskundskab i Aarhus i 1998 og har en bred erfaring fra den offentlige sektor med ansættelser på universitet, stat og kommuner. Han kom til regionen i 2012 fra en stilling som direktør i Favrskov Kommune.

Han har flere supplerende lederudviklingsforløb.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Kultur, Sønderborg

Oplev nattestemning som i 1864 på Dybbøl Banke

4. oktober 2023 Kultur

Natten sænker sig over slagmarken, og alt er tyst som i graven. I skanser og løbegrave kryber de trætte soldater sammen, men officererne sørger for, at vagten ikke sover. For i ly af mørket kan fjenden snige sig frem. Krig føres i alle 24 timer i døgnet, men nattens strabadser kan være svære at sætte […]

Læs mere...