Jacob Stengaard Madsen konstitueret som regionsdirektør

27. oktober 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Regionsrådet i Region Syddanmark har på regionsrådsmødet mandag konstitueret regionens psykiatri- og socialdirektør Jacob Stengaard Madsen som regionsdirektør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nuværende regionsdirektør Mikkel Hemmingsen har fået nyt job som administrerende direktør for Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.

Foto: Region Syddanmark” width=”294″ height=”171″ /> Jacob Stengaard Madsen er konstitueret som direktør for Region Syddanmark. Foto: Region Syddanmark

Som konstitueret regionsdirektør kommer Jacob Stengaard Madsen til sammen med sundhedsdirektør Jens Elkjær at varetage regionens øverste ledelse i direktionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to får dermed det overordnede administrative ansvar for regionens opgaver indenfor sundhed, psykiatri, socialområdet og regional udvikling, som regionens 25.000 medarbejdere leverer til landsdelens 1,2 mio.

Artiklen fortsætter under annoncen

borgere. Jacob Stengaard Madsen konstitueres i stillingen fra 1. november, og han varetager jobbet i en overgangsperiode, mens regionspolitikerne udarbejder en plan for, hvordan en ny permanent direktion kan sammensættes.

Fakta

Jacob Stengaard Madsen er 43 år og uddannet cand.scient.pol fra Institut for Statskundskab i Aarhus i 1998 og har en bred erfaring fra den offentlige sektor med ansættelser på universitet, stat og kommuner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han kom til regionen i 2012 fra en stilling som direktør i Favrskov Kommune.

Han har flere supplerende lederudviklingsforløb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Gråsten, Frivillige

KGGOs formand tog glad imod OK-penge i Gråsten

22. april 2021 Gråsten

Torsdag mødte Svend Schütt, som er formand for KGGO op i SuperBrugsen i Gråsten, hvor uddeler Jesper Thomsen stod klar med 2931,25 kroner, der skal sættes ind på KGGOs konto. Pengene kommer fra OK-benzin. “Pengene skal nemlig ikke bruges nu, fordi vi er i gang med at spare op til en bus, så vi kan […]

Læs mere...