Jacob Stengaard Madsen konstitueret som regionsdirektør

27. oktober 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Regionsrådet i Region Syddanmark har på regionsrådsmødet mandag konstitueret regionens psykiatri- og socialdirektør Jacob Stengaard Madsen som regionsdirektør. Den nuværende regionsdirektør Mikkel Hemmingsen har fået nyt job som administrerende direktør for Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jacob Stengaard Madsen er konstitueret som direktør for Region Syddanmark. Foto: Region Syddanmark

Jacob Stengaard Madsen er konstitueret som direktør for Region Syddanmark. Foto: Region Syddanmark

Som konstitueret regionsdirektør kommer Jacob Stengaard Madsen til sammen med sundhedsdirektør Jens Elkjær at varetage regionens øverste ledelse i direktionen. De to får dermed det overordnede administrative ansvar for regionens opgaver indenfor sundhed, psykiatri, socialområdet og regional udvikling, som regionens 25.000 medarbejdere leverer til landsdelens 1,2 mio. borgere. Jacob Stengaard Madsen konstitueres i stillingen fra 1. november, og han varetager jobbet i en overgangsperiode, mens regionspolitikerne udarbejder en plan for, hvordan en ny permanent direktion kan sammensættes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fakta

Jacob Stengaard Madsen er 43 år og uddannet cand.scient.pol fra Institut for Statskundskab i Aarhus i 1998 og har en bred erfaring fra den offentlige sektor med ansættelser på universitet, stat og kommuner. Han kom til regionen i 2012 fra en stilling som direktør i Favrskov Kommune.

Han har flere supplerende lederudviklingsforløb.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...