Jacob Stengaard Madsen konstitueret som regionsdirektør

27. oktober 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Regionsrådet i Region Syddanmark har på regionsrådsmødet mandag konstitueret regionens psykiatri- og socialdirektør Jacob Stengaard Madsen som regionsdirektør. Den nuværende regionsdirektør Mikkel Hemmingsen har fået nyt job som administrerende direktør for Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jacob Stengaard Madsen er konstitueret som direktør for Region Syddanmark. Foto: Region Syddanmark

Jacob Stengaard Madsen er konstitueret som direktør for Region Syddanmark. Foto: Region Syddanmark

Som konstitueret regionsdirektør kommer Jacob Stengaard Madsen til sammen med sundhedsdirektør Jens Elkjær at varetage regionens øverste ledelse i direktionen. De to får dermed det overordnede administrative ansvar for regionens opgaver indenfor sundhed, psykiatri, socialområdet og regional udvikling, som regionens 25.000 medarbejdere leverer til landsdelens 1,2 mio. borgere. Jacob Stengaard Madsen konstitueres i stillingen fra 1. november, og han varetager jobbet i en overgangsperiode, mens regionspolitikerne udarbejder en plan for, hvordan en ny permanent direktion kan sammensættes.

Fakta

Jacob Stengaard Madsen er 43 år og uddannet cand.scient.pol fra Institut for Statskundskab i Aarhus i 1998 og har en bred erfaring fra den offentlige sektor med ansættelser på universitet, stat og kommuner. Han kom til regionen i 2012 fra en stilling som direktør i Favrskov Kommune.

Han har flere supplerende lederudviklingsforløb.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk