Kommunen vil ikke give den frivillige lokal-tv-station penge

Arkivfoto
Arkivfoto
11. februar 2017 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Forleden blev en ansøgning fra Sønderborg Lokal TV lagt på bordet i Udvalget for Regional og Kulturel Udvikling, der sender et afslag til den frivillige TV-station.

Sønderborg Lokal TV, der er finanseret af Kulturstyrelsen, har opfordret Sønderborg Kommune til at bidrage med 400.000 kr. i økonomisk støtte for at sikre den fortsatte fremdrift hos den frivillige forening Sønderborg Lokal TV, hvor der netop er lagt sidste hånd på en ambitiøs masterplan for den fremtidige udvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

SLTV fremhæver i sin ansøgning, at SLTV ønsker at investere ekstraordinære ressourcer i interessante fortællinger om, hvad der foregår i den dansk-tyske grænseregion. I den forbindelse vil SLTV tage initiativ til konkrete samarbejder med relevante medier og med de respektive mindretal nord og syd for grænsen.

SLTV redegør for, at det i tilknytning til planerne er nødvendigt at ansætte en journalist, der skal være omdrejningspunkt i den fastlagte strategi og tanken er, at de 400.000 kroner fra kommunen skal dække journalistens løn i 2017.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...