Kongeligt besøg til børn på Sønderborg Sygehus

8. november 2013 Uncategorized

Under overværelsen af Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie starter hospitalsklovneaktiviteter på Børne- og ungeklinikken på Sygehus Sønderjylland i Sønderborg tirsdag d. 12. november.

– Vi har glædet os til at kunne tilbyde børnene den magi, som hospitalsklovnenes faste ugentlige besøg betyder for vores afdeling, siger sygeplejefaglig klinikleder Merete Højfeldt fra Børne- og ungeklinikken på Sønderborg Sygehus.sygehus

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Danske Hospitalsklovne glæder man sig også meget til at sætte Sønderborg på listen over nu 20 hospitaler i landet, hvor man forsøger at støtte og hjælpe syge børn gennem deres sygdomsperiode. “At H.K.H. Prinsesse Marie har sagt ja til at overvære opstarten med hospitalsklovne, gør os meget glade og stolte”, fortæller Kenneth Øhrberg fra foreningen Danske Hospitalsklovne.

– Fremover tilbyder vi børnene faste hospitalsklovnebesøg og det skyldes i høj grad opbakning fra lokale virksomheder og fonde, som eksempelvis Fabrikant Mads Clausens Fond, virksomheden LINAK og et stort bidrag fra I. P. Nielsen Fonden, fortsætter Kenneth Øhrberg.

Artiklen fortsætter under annoncen

-Selv overnatningerne i forbindelse med opstarten er sponseret af Scandic i Sønderborg”, siger han.

H.K.H. Prinsesse Marie er  inviteret til Teaparty med hospitalsklovne og de indlagte børn i anledning af hospitalsklovnenes første besøg på Børne- og ungeklinikken i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...