Kvinde- og Krisecenter har ansat ny leder

19. juli 2017 Sønderborg

Bestyrelsen i Sønderborg Kvinde- og Krisecenter har ansat 42-årige Karina Lüthje som ny leder. Karina Lûthje kommer fra et job i børne- og familieafdeling i Sønderborg Kommune.

Karina Lüthje har pr. 1. juli afløst husets mangeårige leder, Ruth Malle, og hun føler sig allerede godt tilpas i sit nye job på Agervang:

“Både husets frivillige, personalet og bestyrelsen har taget rigtig godt imod mig. Det er et fantastisk hus at komme i, fordi alle har et stort engagement og hjerte for de kvinder og børn, der kommer for at få hjælp her”, siger Karina Lüthje i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karina Lüthje er uddannet socialrådgiver i 1999 og har siden arbejdet i børne- og familieafdelingen i Sønderborg Kommune som myndighedssocialrådgiver og siden 1. januar 2016 som leder af myndighed/ungeteamet og modtagelsen. Hun har desuden i et par år arbejdet i kommunens socialpsykiatri, hvor hun var med til at etablere en boinstitution for voksne med psykiatriske lidelser.

Hun har ud over sin uddannelse en diplomuddannelse i ledelse og pædagogik og er p.t. ved at tage en Master i udsatte børn og unge ved Aalborg Universitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karina Lüthje bor på Sydals og har to børn på 13 og 17 år.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...