Lions Als er vært for årets distriktsmøde

26. april 2017 Sønderborg

På lørdag mødes ca. 110 delegerede og øvrige medlemmer af Lions Internationals Distrikt 106C til årets distriktsmøde, som Lions Als er vært for og holder på BC Syd i Sønderborg. Der er tre distrikter i Danmark, hvoraf 106C dækker Fyn og Jylland fra grænsen til lidt nord for Aarhus.

Når Lions Als er vært i år, skyldes det, at distriktsguvernøren i Distrikt 106C i det forgangne år – Lisbeth Andreasen – kommer fra Lions Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den unge klub, som blev stiftet i 2008, er stolt af, at den allerede har formået at præstere et medlem i organisationens absolutte top.

“For mig har det været enormt spændende at være med i det danske guvernørråd, som udgøres af mig, de to andre distriktsguvernører og en guvernørrådsformand. Arbejdet har givet mig mulighed for at være med til at sætte retning på Lions’ arbejde, og så har det været et ekstra spændende år, fordi Lions International fylder 100 år i år. Lige nu tænker jeg på distriktsmødet på lørdag, som markerer afslutningen på min periode, og jeg glæder mig til et møde, hvor medlemmerne i min klub virkelighed har lagt sig i selen for at give deltagerne en god oplevelse. Det bliver alle tiders distriktsmøde”, siger hun i en pressemeddelelse.

Gæsterne ankommer kort før kl. 9.30 til rød løber, fanfare fra Heroldere, korsang, friske bøgegrene og udlevering af mapper. Der indledes med en velkomsthilsen ved borgmester Erik Lauritzen og dernæst bæres faner ind af spejdere og der synges nationalsange – også den tyske, fordi der er gæster fra Tyskland – og en særlig 100 års-fakkel bæres ind.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk