Lions Als stiller juletombola med masser af gevinster op i Perlegade

16. december 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Lørdag mellem kl. 10 og 15 kan du være heldig og vinde vinde en flot gevinst i Lions Als’ juletombola, der dukker frem ved Skoringen i Perlegade.

“Vi har fået rigtigt mange fine præmier fra lokale butikker og virksomheder – og vi har gevinst på hvert fjerde lod i tombolaen”, siger Anette Wagner Jacobsen fra Lions Als til SønderborgNYT.

Lions Als er en velgørende forening, der sender hver eneste tjente krone videre til andre, der hjælper mennesker, så skulle du være så utænkeligt uheldig ikke at vinde en gevinst, kan du enten købe flere lodder eller nyde tanken om, at du har støttet et rigtigt godt formål.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...