Lions Club Sønderborg tager tilløb til bog- og plademarked

2. januar 2017 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Lions Club Sønderborgs årlige bog- og plademarked marked byder igen i år på flere tusinde bøger og et stort udvalg af grammofonplader og CDer. Vi har en pæn samling af klassiske LP-plader med  bl.a. Mozart, Beethoven og Wagner samt rigtig mange spændende CDer, der sælges for 5 kr. stk.

Det skriver Lions Club Sønderborg i en pressemeddelelse.

Vil du donere bøger eller plader?

Bogmarkedet finder sted i den store sal i stueetagen på biblioteket i Sønderborg i dagene onsdag d. 1. februar 2017 kl. 13:00 til 17:00, torsdag og fredag kl. 10:00 til 17:00 og lørdag d. 4. februar kl. 10:00 til 12:00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bøger og plader indsamler vi løbende hen over året og vi afhenter gerne.

Har du bøger eller grammofonplader du vil donere til vort bog- og plademarked kan Per

Germann 74486177 eller Tage Hansen 51222350  kontaktes for en aftale om aflevering eller afhentning.

Indtjeningen gives væk

Bogmarkedet er en af flere aktiviteter som Lions Club Sønderborg står bag for at samle penge ind til humanitære formål. Alle de midler Lions samler ind anvendes 100 pct. til humanitære formål og ikke en eneste indsamlet krone bruges på administration.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lions Club Sønderborg har igennem de seneste år uddelt flere end 100.000 kr. pr. år, hvoraf mere end halvdelen er gået til lokalt humanitært arbejde.

I 2016 uddelte Lions Club Sønderborg over 210.000 kr. hvor vi støttede lokale foreninger og institutioner  f.eks. Lænken, Kirkens Korshær,  julehjælp til Christians kirken,  Julehjælp Mariekirken,  Rendbjerg hjemmet, Sønderborg Kvinde- og Krisecenter samt Julemærkehjemmet i Kollund.

Derudover støtter vi gennem Lions Katastrofe- og Hjælpefond til internationale projekter.

Vi sender hvert år 2 unge mennesker ud til et homestay og ungdoms camp i Europa eller USA.

Udover bog- og plademarkedet er salg af rabatkuponer en af de væsentligste indtægtskilde. Rabathæfterne sælges i år i flere end 15 af byens forretninger og rabathæftet kan købes på bog- og plademarkedet.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...