Mads Clausens Fond sendte Lions på sygehuset med 100 blomsterbuketter

7. marts 2017 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Fabrikant Mads Clausens Fond har tirsdag formiddag sammen Lions Club Als uddelt 100 buketter tulipaner til indlagte patienter på Intensivklinikken, Neurologisk Klinik, Onkologisk og Lungemedicinsk klinik samt AMVA i Sønderborg.

Personalestuerne på klinikkerne er også blevet betænkt.

Uddelingen af buketterne er et led i Lions Clubs årlige projekt med at understøtte unge, som har det svært.

I år hedder projektet ”Med Lions mod misbrug”.

Vi er på Sygehus Sønderjylland meget glade for at Fabrikant Mads Clausens Fond endnu engang betænker indlagte patienter og personalestuer på sygehuset i Sønderborg. Buketterne vakte stor glæde og mange blev meget rørte over at der var nogen, der tænkte på dem, skriver Sønderborg Sygehus i en pressemeddelelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

En buket koster 100,00 kr. og hele overskuddet på ca. 75,00 kr. går til lokalt arbejde. Lions Club Als forsøger at fordele hjælpen via et samarbejde med SSP samt andre grupper, der arbejder med unge, som har det svært. Salget af tulipaner har tidligere år gjort det muligt for Lions Club Als bl.a. at støtte arbejdet mod mobning i skolerne og arbejdet for at hjælpe børn i misbrugsfamilier ved at give dem ferieophold.

Det er nu sjette år Lions Club Als laver denne aktivitet, hvor børn og unge kan få en oplevelse, de ellers ikke har mulighed for i hverdagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Henning Kongstad kunne fejre 25-års jubilæum hos Daniit

8. februar 2023 Erhverv

Den 1. februar kunne administrerende direktør Henning Kongstad fejre 25-års jubilæum hos Daniit A/S. I 1998 blev han uddannet elektronikteknikker på EUC Syd og han startede sin karriere, som pc-software-programmør hos Lodam automation A/S og blev senere hen projektleder for foderfabrikker og asfaltværker. Efterfølgende blev han teknisk chef, og i dag er Henning Kongstad administrerende […]

Læs mere...