Mødrehjælpen: Syv familier med tilsammen 16 børn på tur i Legoland

04. oktober Sønderborg

Forleden drog syv familier med tilsammen 16 børn ud på oplevelser i Legoland. Alle var spændte og der var flere af deltagerne, der aldrig før havde prøvet at være i Legoland.

”Det har været vigtigt for os at lave en aktivitet, der virkeligt ville gøre en forskel for både børn og forældre, og vi er meget glade for at vi har kunnet arrangere denne dejlige dag i Legoland for familier, der lige nu ikke har ressourcerne til selv at arrangere en lignende tur. Solen skinnede hele dagen, og det blev ligefremt lunt nok til at smide jakken. Det har simpelthen været en fantastisk tur for alle, både for os i Mødrehjælpen og for den dejlige flok forældre og børn vi havde med”, siger Vibeke Freudendal, der sammen med Kirsten Nørgaard Platz er aktivitetsansvarlig i Mødrehjælpen Sønderborg lokalforening.

”Turen har kun kunnet lade sig gøre, fordi salget i butikken på Perlegade er gået over alle forventninger, siden vi åbnede i juni. Vi får masser af donationer fra lokalområdet, og denne tur til Legoland er en direkte konsekvens af det flotte salg og den store opbakning vi har fået helt fra starten. Det er vi naturligvis meget taknemmelige for”, siger hun i en pressemeddelelse.

Aktiviteter for alle børnefamilier

Siden Mødrehjælpen Sønderborg lokalforening blev stiftet i marts 2017, har de frivillige, som driver foreningen, arbejdet på at få startet aktiviteter op for børnefamilier i lokalområdet. Turen til Legoland var kun for indbudte familier, men ellers er aktiviteterne i foreningen for alle børnefamilier, der har lyst til at deltage i en sjov aktivitet sammen med andre.

”Vores næste aktivitet bliver en skovtur med bål og snobrød lørdag d. 18 november kl. 13.00. Vi offentliggør et detaljeret program først i november, som bl.a. vil blive meldt ud på facebook. Vi håber at der er rigtigt mange børn og forældre, som har lyst til en sjov og hyggelig eftermiddag i skoven”, siger Vibeke Freudendal.

Hjælp Mødrehjælpen

Der er kommet godt gang i den og der er mange opgaver, så Mødrehjælpen Sønderborg lokalforening søger lige nu frivillige til både butikken på Perlegade og til at arrangere og hjælpe ved aktiviteterne. Du er derfor meget velkommen til at kontakte Mødrehjælpen Sønderborg lokalforening,hvis du vil være med til at gøre en forskel for børnefamilier i Sønderborg.

Det kan du gøre på mail: sonderborg.lf@moedrehjaelpen.dk , eller du kan sende dem en besked HER gennem deres Facebookside 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...