Nu skal byrådet stykke kommunens husholdningsbudget sammen

18. august 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Når politikerne sætter sig sammen i Økonomiudvalget på onsdag, så får de et administrativt udspil fra forvaltningerne, som kan bruges, når det kommende års budget skal lægges.

“Den 31.

Artiklen fortsætter under annoncen

august lægges forvaltningernes udspil frem i byrådet og efter et budgetseminar skal politikerne snakke sig frem til, hvordan der skal prioriteres”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.rådhus

Peter Hansen fra Venstre, siger til SønderborgNYT, at budgetseminariet er stedet, hvor politikerne lytter til embedsmændene – og først når de folkevalgte ved, at der ikke kommer mere fra forvaltningerne, kan de begynde at stykke det store puslespil sammen.

På byrådsmødet den 6.

Artiklen fortsætter under annoncen

oktober skal budgettet vedtages – så der en måned, hvor Venstre, DF og Nye Borgerlige også kan komme med forslag, som skal passes ind i de ting, som flertalsgruppen ønsker.

“Naturligvis er der ting, vi gerne vil have i budgettet og jeg forholder mig til, vi har en historisk høj kassebeholdning”, siger Peter Hansen til SønderborgNYT.

Forhandlingerne kan blive en udfordring for borgmesteren, fordi Slesvigsk Parti, Enhedslisten, Konservative og Fælleslisten sagtens kan have nogle ønsker, de ser som et must, så der er noget synligt at gå til valg på i 2017.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

“.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...