Nytårskur og tiltrædelsesreception i Alsion

20. december 2013 Uncategorized

Når Sønderborg Kommunes kommende borgmester, Erik Lauritzen, den 6. januar byder til sin første officielle optræden i embedet – nytårskuren på Alsion – vil han også gerne se formænd fra kommunens mange frivillige foreninger.

januar har Erik Lauritzen borgmester-debut på den offentlige scene.” src=”http://sonderborgnyt.dk/wp-content/uploads/2013/12/erik-lauritzen-246×300.jpg” width=”246″ height=”300″ /> 6. januar har Erik Lauritzen borgmester-debut på den offentlige scene.

Nytårskuren er efterhånden en fast tradition. Samarbejdspartnere og repræsentanter for erhvervslivet mødes og de mange repræsentanter hilser på hinanden, ønsker hinanden godt nytår – og i taler luftes forventninger til hinanden og egne målsætninger.

Den kommende borgmester, Erik Lauritzen, har ønsket, at gæstelisten til nytårskuren 2014 udvides med formændene fra kommunens mange frivillige foreninger:

– Foreningerne er værdifulde medspillere, som med hjerte og engagement løser en stor og vigtig kulturel og social opgave i kommunen. Derfor håber jeg, at mange formænd vil tage imod invitationen og møde op, siger Erik Lauritzen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk