Nytårskur og tiltrædelsesreception i Alsion

20. december 2013 Uncategorized

Når Sønderborg Kommunes kommende borgmester, Erik Lauritzen, den 6. januar byder til sin første officielle optræden i embedet – nytårskuren på Alsion – vil han også gerne se formænd fra kommunens mange frivillige foreninger.

6. januar har Erik Lauritzen borgmester-debut på den offentlige scene.

6. januar har Erik Lauritzen borgmester-debut på den offentlige scene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nytårskuren er efterhånden en fast tradition. Samarbejdspartnere og repræsentanter for erhvervslivet mødes og de mange repræsentanter hilser på hinanden, ønsker hinanden godt nytår – og i taler luftes forventninger til hinanden og egne målsætninger.

Den kommende borgmester, Erik Lauritzen, har ønsket, at gæstelisten til nytårskuren 2014 udvides med formændene fra kommunens mange frivillige foreninger:

– Foreningerne er værdifulde medspillere, som med hjerte og engagement løser en stor og vigtig kulturel og social opgave i kommunen. Derfor håber jeg, at mange formænd vil tage imod invitationen og møde op, siger Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Politik, Nordborg

Jan Rytkjær Callesen prøver at genstarte sin politiske karriere

28. juni 2022 Politik

Jan Rytkjær Callesen fra Nordals, som tidligere har siddet i Folketinget og i Byrådet for Dansk Folkeparti, har meldt sig i Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne. Han agter også at stille op som lokal kandidat – og spår, at Danmarksdemokraterne vinder hele 20 mandater til det næste folketingsvalg. “Jeg sagde i begyndelsen af maj måned, […]

Læs mere...