Partivenner og sækkepiber bakker EU-kandidat op

12. april 2014 Politik

Lørdag besøgte Socialdemokraternes EU-kandidat Christel Schaldemose igen Sønderborg, hvor hun fik fortalt om betydningen af EU – og især de politikere, der vælges til samme – til en række sønderborgensere, der lørdag ved middagstid kom et smut forbi Borgen.

Christel Schaldemose og Erik Lauritzen i hver sin ende af musikerrækken. Foto: Preben Storm.

Christel Schaldemose og Erik Lauritzen i hver sin ende af musikerrækken. Foto: Preben Storm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Naturligvis fik hun flot opbakning af borgmester Erik Lauritzen og flere andre venner fra partiet – og så troppede Sønderborg Pipes & Drums op med fuld musik.

EU står bag en forbavsende stor del af de love, der glider gennem Christiansborg og netop derfor bør vælgere have en interesse for, hvad det er for love, der fabrikeres netop af de politikere, som sendes til Bruxelles gennem EU-valget.

– EU-parlamentet virker som en plads for udtjente ministre og ukendte politikere uden gennemslagskraft, siger entertaineren Niels Hausgaard. Måske ville han se helt anderledes på det store parlament, hvis vi alle sammen satte os mere ind i, hvad det er, der laves dernede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det får vi chancen for nu, hvor kampen om taburetterne i EU_Parlamentet begynder.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Vi skal have børn og unge tilbage i foreningerne

16. september 2021 KV21

Byrådskandidat Niels Ole Bennedsen, Socialdemokratiet, skriver: Ifølge hjemmesiden medlemstal.dk, som er det sted, der indsamler foreningernes medlemstal for idræt, spejder m.m. har Sønderborg kommune mistet over 2000 medlemmer de sidste par år. Et fald på over 8 procent angiveligt på grund af Corona! Slemt ser det ud for børn og unge, som står for de […]

Læs mere...