Peg på årets frivillige leder, træner, instruktør, forening og initiativ

20. januar 2017 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Når Sønderborg Kommune den 31. marts holder Fritidsfesten og hylder mestre og mesterskabsdeltagere, uddeles der også fem hædringspriser. Fire af dem tildeles en kandidat, som alle kan komme med forslag til. Så kom gerne med dit bud på, hvem modtagerne skal være.

Kommunen har et foreningsliv uden lige. Flere hundreder foreninger tilbyder børn, unge og voksne alverdens aktiviteter fra teater og spejder til idrætsgrene som skydning, motorsport, fodbold, gymnastik, badminton og mange, mange flere. Alle disse foreninger ville ikke være der med deres fantastiske palet af tilbud, hvis ikke der var frivillige trænere, instruktører og ildsjæle i bestyrelser og udvalg, som lagde tid og hjerteblod i deres frivillige arbejde, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fire priser, som alle og enhver kan indstille kandidater til, er årets ildsjæl, årets træner/leder/underviser/instruktør, årets forening og årets nye initiativ. Der uddeles også en femte pris, nemlig til årets talent, men her er det foreningerne, der kan indstille til folkeoplysningsudvalget.

Som det fremgår, er det ikke alene personer, men også foreninger, man kan indstille. Årets forening får en pris, og årets initiativ vil også typisk gå til en forening.

Uanset hvilken pris, man har en kandidat til, gælder det, at 6. februar er sidste frist for at indstille, og dette gøres ved at udfylde et skema, som ligger her på Sønderborg Kommunes hjemmeside under fritidsfesten.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...