Politiskole: Borgmester glad for Sønderborg Kaserne igen er i spil

4. december 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

De to største partier i Folketinget, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti, vil ifølge TV Syd ikke vente til 2019 eller 2020 på en ny, vestdansk politiskole. Dermed kan de spænde ben for regeringen.

I den nye finanslov blev der heller ikke sat de 300 millioner kroner af, der skal bruges til at bygge en ny skole. Det åbner for, at skolen kan ligge andre steder end i Herning.

“Justitsminister Søren Pape må bede politiet til at indstille deres favoritbygning. Indtil videre har de foreslået, at der skal bygges nyt. Det er centralt at få politiet til at indstille, hvilke af de eksisterende bygninger, de vurderer der er bedst egnet”, siger Socialdemokratiets retsordfører Trine Bramsen til TV Syd. Hun bakkes op af Dansk Folkeparti og det passer fint med borgmester Erik Lauritzens tanker.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har hele tiden til tænkt, at et nyt byggeri ikke var løsningen. Jeg er glad for at der nu er opbakning i forligskredsen, så vi kan finde en ordentlig løsning”, siger Erik Lauritzen til TV SYD.

Han siger, at Sønderborg hurtigt kan være klar til at uddanne nye betjente.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...