Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Regionen bruger 3 millioner til kunst på sygehus

21. januar 2014 Uncategorized

På regionsrådsmødet mandag bestemte regionsrådet at udsmykke Aabenraa Sygehus med kunst til tre millioner kroner. Dansk Folkeparti stemte imod.

Maleri fra Galleri Eje.

Maleri fra Galleri Eje.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er ikke lang tid siden, at de øvrige politikere talte om mådehold i valgdebatten. Nu vælger de så at lade millionerne rulle til kunst. Det er ren frås, siger Peter Kofod Poulsen fra Dansk Folkeparti til tv.syd.

En af dem, der stemte for, er SF’eren Ida Damborg fra Kolding.

– Hvor er vi henne, hvis vi ikke kan bruge 3 millioner ud af et budget på 1,7 milliarder på kunst? Kunsten har jo mange funktioner, og vi skal tænke på, at vi bygger et sygehus, vi skal bruge de næste 50 år, siger Ida Damborg til tv-stationen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...