Reklame: Lær af tage gode billeder hos Click i Sønderborg

13. september 2013 Uncategorized

Rigtig mange har anskaffet et digitalt spejlreflekskamera, men desværre er det ikke alle, der får det fulde udbytte af kameraets mange muligheder. Men det er der råd for.

Kursus_715x350 Click tilbyder forskellige kurser, der kan hjælpe dig til at komme godt i gang med fotograferingen – du bliver endnu bedre og vil lære at tage mere kreative billeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kurserne er ikke lavet for nørder, men for dem, som vil lære at ”tæmme” deres kamera. Click holder deltagerantallet så lavt som muligt, for at sikre at der bliver plads til alle de spørgsmål, der måtte være fra kursisterne. Hvis du finder et ledigt kursus, du synes ser spændende ud, vil Click derfor bede dig om at købe kurset straks, da vi ikke kan garantere der er flere ledige pladser, hvis du venter for længe.

Grundlæggende Spejlrefleks:

Det grundlæggende spejlrefleks-kursus er til dig som har købt et SLR-kamera, men endnu ikke fået udforsket det mange muligheder, der er i kameraet. Du vil få en grundlæggende forståelse for, hvordan dit kamera virker og hvordan du bruger de mange nyttige funktioner, som de moderne kameraer har. Du vil få tips og tricks til at løse nogle af de klassiske fejl som mange begår når de starter ud med deres nye kamera. Der bliver mulighed for at få svar på enkelte spørgsmål om lige præcis din kameramodel. Kurset starter kl 19:00, og forventes at være færdig omkring kl 22:00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se datoer og book plads her

Udvidet Spejlrefleks:

Det udvidede spejlreflekskursus tager dig et skridt yderligere ind i kendskabet til dit kamera. På dette kursus får du hjælpemidler som sikrer, at dine billeder går fra gode til fantastiske. Det er derfor en god idé at have en forståelse for de mest grundlæggende begreber inden du tilmelder dig det udvidede kursus – enten ved at have været på det grundlæggende kursus, eller ved at have grundigt kendskab til kameraets halvmanuelle indstillinger. Kurset starter kl 19:00, og forventes at være færdig omkring kl 22:00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se datoer og book plads her

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Sundeved, Kultur

Skal du med NaturStærk på nattur i naturen?

4. oktober 2023 Sundeved

NaturStærk inviterer til Nat i Naturen i Sottrupskov søndag den 5. november kl. 7.30-10.00 og mødestedet er P-pladsen ved Sottrupskov 27A. Vi går i mørke i naturen og efter en time står solen op. Turen gennem skoven er på ca. 3 km. Undervejs er der aktiviteter, som alle kan være med til, og vi slutter […]

Læs mere...