Socialdemokraterne optimistiske i budgetforhandlingerne

11. september 2013 Politik
Erik Lauritzen er optimistisk omkring budgettet for 2014.

Erik Lauritzen er optimistisk omkring budgettet for 2014.

Budgetforhandlinger tirsdag aften viste at der er en stor vilje hos alle partigrupper -ja selvfølgelig undtagen Venstre- til at nå en bred aftale om de næste fire års budget, skriver borgmesterkandidat Erik Lauritzen på sin valgside på Facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg tror, det vil lykkes at strikke et budget sammen. En kombination af ansvarlige driftsbesparelser, en skattestigning og et realistisk anlægsbudget. Byrådet skal finde balancen mellem de langsigtede tiltag for at skabe udvikling og en genopretning af økonomien, skriver han.

Onsdag er der så Byrådets 1. behandling af budgetoplægget. Erik Lauritzen er meget spændt på hvad Venstres bud er på den udfordring, der ligger i, at der over de næste fire år fosser 800 mio. kroner ud af kassen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...