Socialdemokraterne optimistiske i budgetforhandlingerne

11. september 2013 Politik
Erik Lauritzen er optimistisk omkring budgettet for 2014.

Erik Lauritzen er optimistisk omkring budgettet for 2014.

Budgetforhandlinger tirsdag aften viste at der er en stor vilje hos alle partigrupper -ja selvfølgelig undtagen Venstre- til at nå en bred aftale om de næste fire års budget, skriver borgmesterkandidat Erik Lauritzen på sin valgside på Facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg tror, det vil lykkes at strikke et budget sammen. En kombination af ansvarlige driftsbesparelser, en skattestigning og et realistisk anlægsbudget. Byrådet skal finde balancen mellem de langsigtede tiltag for at skabe udvikling og en genopretning af økonomien, skriver han.

Onsdag er der så Byrådets 1. behandling af budgetoplægget. Erik Lauritzen er meget spændt på hvad Venstres bud er på den udfordring, der ligger i, at der over de næste fire år fosser 800 mio. kroner ud af kassen.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>