Socialdemokraterne optimistiske i budgetforhandlingerne

11. september 2013 Politik
Erik Lauritzen er optimistisk omkring budgettet for 2014.

Erik Lauritzen er optimistisk omkring budgettet for 2014.

Budgetforhandlinger tirsdag aften viste at der er en stor vilje hos alle partigrupper -ja selvfølgelig undtagen Venstre- til at nå en bred aftale om de næste fire års budget, skriver borgmesterkandidat Erik Lauritzen på sin valgside på Facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg tror, det vil lykkes at strikke et budget sammen. En kombination af ansvarlige driftsbesparelser, en skattestigning og et realistisk anlægsbudget. Byrådet skal finde balancen mellem de langsigtede tiltag for at skabe udvikling og en genopretning af økonomien, skriver han.

Onsdag er der så Byrådets 1. behandling af budgetoplægget. Erik Lauritzen er meget spændt på hvad Venstres bud er på den udfordring, der ligger i, at der over de næste fire år fosser 800 mio. kroner ud af kassen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...