Socialdemokraterne optimistiske i budgetforhandlingerne

11. september 2013 Politik
Erik Lauritzen er optimistisk omkring budgettet for 2014.

Erik Lauritzen er optimistisk omkring budgettet for 2014.

Budgetforhandlinger tirsdag aften viste at der er en stor vilje hos alle partigrupper -ja selvfølgelig undtagen Venstre- til at nå en bred aftale om de næste fire års budget, skriver borgmesterkandidat Erik Lauritzen på sin valgside på Facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg tror, det vil lykkes at strikke et budget sammen. En kombination af ansvarlige driftsbesparelser, en skattestigning og et realistisk anlægsbudget. Byrådet skal finde balancen mellem de langsigtede tiltag for at skabe udvikling og en genopretning af økonomien, skriver han.

Onsdag er der så Byrådets 1. behandling af budgetoplægget. Erik Lauritzen er meget spændt på hvad Venstres bud er på den udfordring, der ligger i, at der over de næste fire år fosser 800 mio. kroner ud af kassen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...