Støt Knæk Cancer – kom til oplevelses-auktion i Men’s Cut

23. oktober 2017 Sønderborg

På torsdag åbner Lena Krag Schmidt døren til Men’s Cut klokken 19 og byder velkommen til en Knæk Cancer-auktion, hvor det er oplevelser, der skal under hammeren

Der skal betales 99 kroner for en billet, som giver adgang til arrangementet og alle 99 kroner sendes ubeskåret videre til Knæk Cancer.

“Vi støtter Lena Krag Schmidt fra Men’s Cut, så vi har bestemt os at byde deltagerne på lidt godt at spise på aftenen”, siger Susanne og Thomas Jacobsson fra Værftet Restaurant og Bar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Naturligvis er der både rødvin, hvidvin og bobler.

“Det er Axel Nielsen, som vi kender fra den nu lukkede Lokalavisen, der skal svinge hammeren i aftenens auktioner”, siger Lena Krag Schmidt.

Når det er et velgørenhedsarrangement, så handler det naturligvis om at få nogle penge ind til Knæk Cancer.

“Men der er masser af tid til hygge og til at nyde fantastiske Michael Vogensen, der kommer med sin guitar for at underholde os”, siger Lena Krag Schmidt til SønderborgNYT.

Og inden man går ind ad døren, så kan der kigges på biler fra Beka Auto.

Omkring halvdelen af billetterne er solgt, så du kan stadig nå at få fat på en af de billetter der er klar til salg i Men’s Cut.

“Hver en krone, der kommer ind, bliver givet til Knæk Cancer”, siger Lena Krag Scmidt.

De støtter

Byd på oplevelser fra blandt andre: Bella Italia, Brøggeriet, Restaurant Oxen, Thordsen, Vinspecialisten, Brecklings Bogcafé,  Klinik Lehmann, Hotel Comwell, Promenaden, Sønderborg Sommer Revy, Kislings’, Holdbi Kro, Sønderjyllands Symfoniorkester, Huset Blom, Linie 3, Sønderjysk Pigekor, Tyrstrup Kro, Lazy Dog, Ballebro Færgekro, Lindegården i Kollund, Restaurant Bind, Restaurant Royal, Kultur Syd, Per Nielsen og Alsie Express.

Om kræft

Flere end 15.000 danskere dør hvert år af kræft.

De fem hyppigste kræftformer blandt kvinder er: Bryst-, lunge-, tyktarm- og modermærkekræft, samt kræft i hjernen.

De fem mest hyppige kræftformer for mænd er: Prostata-, lunge-, tyktarm-, blære-, og endetarmskræft.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk