Støtteforeningen for HospiceSønderjylland er med til Kulturnatten

30. august 2017 Sønderborg

Til Kulturnatten står bestyrelsesmedlemmer fra Støtteforeningen for HospiceSønderjylland for anden gang klar til at fortælle om støtteforeningens arbejde.

Vores stand er på Sdr. Havnegade ved siden af skulpturen ”Myten” – Chr. II’s runde bord – og vi håber også, at flere får lyst til at blive medlemmer af Støtteforeningen for HospiceSønderjylland og på den måde støtte op om vores arbejde, skriver støtteforeningen i en pressemeddelelse.

HospiceSønderjylland i Haderslev er det eneste hospice i Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

At dette hospice blev en realitet skyldes bl.a. Støtteforeningen for HospiceSønderjyllands indsats.

Støtteforeningen for HospiceSønderjylland blev stiftet i 1997 med det formål, at der skulle bygges et Hospice i Sønderjylland. Men først da regeringen i 2003 besluttede, at hvert amt skulle have et hospice, kom der skred i arbejdet, og i maj 2006 kunne HospiceSønderjylland indvies.

Støtteforeningen støtter fortsat HospiceSønderjylland bl.a. i forbindelse med aktiviteter for patienter og pårørende, ligesom vi yder økonomisk støtte til frivilligt arbejde i tilknytning til HospiceSønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningens formål er også at udbrede idégrundlaget bag HospiceSønderjylland – derfor er vi tilstede ved Kulturnatten i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Kristian Bonefeld skriver til kommunens medarbejdere

23. maj 2022 Sønderborg

Byrådsmedlem Kristian Bonefeld, Venstre, skriver:  Sidste onsdag havde Byrådet kommunens økonomi til drøftelse og jeg udtrykte i den sammenhæng undren over nogle forhold omkring budgettet. Dagen derpå blev jeg kontaktet af en journalist og vi havde en snak omkring kommunens økonomi i almindelighed – 9 minutter blev det til, kan jeg se på min telefon. […]

Læs mere...