Sygehus Sønderjylland kan stadig blive klar til tiden

22. december 2013 Uncategorized

Byggeriet af det nye Sygehus Sønderjylland i Aabenraa kan blive færdig indenfor tidsplanen. Men så må der ikke opstå flere problemer.

Sammenlægningen af personalegrupper er udskudt til august.

Sammenlægningen af personalegrupper er udskudt til august.

Artiklen fortsætter under annoncen

Småproblemerne har betydet, at fase 1 af sygehusplanen, der blandt andet omfatter en akutadelingdeling og en sammenlægning af personale fra de omkringliggende sygehuse på det nye Sygehus i Aabenraa, er blevet skudt til august 2014, hvor det efter den oprindelige plan hed tidligere på året.

Projektleder Jens Erik Beuchert fortæller dog, at hvis man undgår flere småproblemerne, så kommer det ikke til at have betydning for byggeriets overordnede plan.

– Riskotiden, som var den forventede forsinkelse, er brugt, men omvendt så forventer vi ikke de store forskydninger fremadrettet, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...