Sygehus Sønderjylland kan stadig blive klar til tiden

22. december 2013 Uncategorized

Byggeriet af det nye Sygehus Sønderjylland i Aabenraa kan blive færdig indenfor tidsplanen. Men så må der ikke opstå flere problemer.

Sammenlægningen af personalegrupper er udskudt til august.

Sammenlægningen af personalegrupper er udskudt til august.

Artiklen fortsætter under annoncen

Småproblemerne har betydet, at fase 1 af sygehusplanen, der blandt andet omfatter en akutadelingdeling og en sammenlægning af personale fra de omkringliggende sygehuse på det nye Sygehus i Aabenraa, er blevet skudt til august 2014, hvor det efter den oprindelige plan hed tidligere på året.

Projektleder Jens Erik Beuchert fortæller dog, at hvis man undgår flere småproblemerne, så kommer det ikke til at have betydning for byggeriets overordnede plan.

– Riskotiden, som var den forventede forsinkelse, er brugt, men omvendt så forventer vi ikke de store forskydninger fremadrettet, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...