Tulipan-salget gav Lions Club Als 38.000 kroner til velgørenhed

19. marts 2017 Nordborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Lions Club Als har for sjette år i træk solgt og bragt tulipanbuketter ud til fordel for arbejdet mod misbrug blandt børn og unge i Sønderborg-området. Og salget er øget hvert år. I år blev der solgt 515 buketter.

Tulipaner skal hjælpe misbrugere.

Artiklen fortsætter under annoncen

En buket sælges for 100 kr. inkl. vase og det betyder, at Lions Als efter salget har over 38.000 kr. at donere til den lokale indsats mod misbrug. 75 kr. af hver buket går nemlig ubeskåret til det velgørende arbejde.

25 kr. dækker udgiften til tulipaner  og vase.

Både Bitten og Mads Clausens Fond og Linak har støttet initiativet massivt, skriver Lionas i en pressemeddelelse.

BMC Fonden har således begge år købt 100 buketter til uddeling på flere afdelinger på Sønderborg Sygehus, mens Linak med sit køb på 50 buketter har sørget for, at forårets rykkede ind på stuerne hos beboerne på både Guderup Plejecenter og plejecentret Tangshave i Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er dejligt, at så mange støtter tulipansalget. Jeg tror, det er den ubeskårede støtte til formålet, som motiverer mange til at købe. Så jeg kan kun sige tusind tak til alle, som har taget godt imod os og støttet os ved at købe tulipaner. Vi kommer igen næste år, tør jeg godt love”, siger medlem af tulipanudvalget i Lions Club Als, Hanne Emdahl Pedersen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...