TV: Dygtige OL-deltagere blev hædret på Rådhustorvet

Se web-tv-indslag under annoncen
Se web-tv-indslag under annoncen
13. juni 2024 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag eftermiddag kom de fleste af de 42 trænere, hjælpere og idrætsudøvere, som har været med til Special Olympic Games i Frederikshavn ind på Rådhustorvet, hvor de alle blev hædret af borgmester Erik Lauritzen. SønderborgNYT TV var med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Idrætsudøverne, der alle har udfordringer, kommer fra Dybbøl Idræts- og Ungdomsforenings håndbold, Sønderborg Boldklub, Dansk Handicapidræts lokale bowlinghold og Nordals badminton.

“Tak fordi jeg må være med til at fejre Jer og jeg vil gerne sige tillykke til alle Jer, der var i Frederikshavn”, sagde borgmester Erik Lauritzen i sin tale.

“Det er rigtigt flot og på vegne af Byrådet, der kan jeg sige, vi er stolte over, at I har repræsenteret Sønderborg. Nogle af Jer kom hjem med medaljer og andre med flotte placeringer. Men det vigtigste er, at I var med”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmesteren nævnte også, der snart er et andet OL, hvor rigtigt mange idrætsudøvere har trænet benhårdt i håbet om at komme med.

“I har været til OL og i har også trænet rigtigt meget, så I har al mulig grund til at være stolte”, sagde han og herefter blev de forskellige hold kaldt frem og efter de havde givet hånd til borgmesteren, så blev der taget holdfotos.

Her kan du se billeder fra fejringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Reporter: Ole Kæhler
Foto og lyd: Alexander N. Sepstrup
Producer: Michael Kjær
Copyright 2024 © SønderborgNYT

Se flere web-tv-indslag fra Sønderborg her på SønderborgNYT TV.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...