Vildt hyggelig Big Jam hos Frøken Jensen

18. januar 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag aften blev der virkeligt hygget i Frøken Jensen i Skelde, hvor en lang række musikglade mennesker var samlet for både at lytte og selv give et par numre. Begivenheden var den årlige Big Jam, der altid er på januar-programmet.

Annette O'Driscol er en del af den musiklaske familie, der bruger kræfter i kulturlivet i Skelde.

Annette O’Driscol er en del af den musikalske familie, der bruger kræfter i kulturlivet i Skelde.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der kommer rigtigt mange og spiller, inden vi alle sammen jammer bagefter, siger Annette O’Driscol til Sønderborg Nyt. Familien O’Driscol er selvfølgelig med og der er nogle fra Rinkenæs, Sønderborg og også fra både Odense og Silkeborg.

– Frøken Jensen er Skeldes kultur- og aktivitetshus og et meget aktivt sted, der bruges til private fester, arrangementer og møder, siger Annette O’Driscol.

– Det er også her, vi holder traditionerne i live, siger hun og nævner, der selvfølgelig var Hellig Tre Kongers Aften i Skelde. I Frøken Jensen faldt maskerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hver torsdag er der jam og det plejer at være rigtigt hyggeligt.

Nyt uden forandring

Fra scenen annoncerede Poul Frydendahl, at fremtidens jam bliver anderledes.

– Og det nye er, der ikke bliver lavet noget om. Nyheden er nemlig, at der dannes en forening, som musikarrangementet kan være i. Det koster tyve kroner om året at være medlem, siger Poul Frydendahl, der allerede er formand i den nystiftede forening.

– Hvis man hellere vil give 120 kroner om året, så kan man få lov til at hjælpe med praktiske ting, stemme til møderne og desuden udløser det en klækkelig rabat, når der er arrangementer i Frøken Jensen, siger formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gæster og musikere havde en rigtig hyggelig aften, hvor der blev nydt musik i lange baner.

– Og det er da dejligt at opleve sin børn stå på scenen og lave musik, siger Annette O’Driscol.

Se Bo Bach Jensens billeder her: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.500519896735029.1073742005.271358109651210&type=1

 

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...