Vinspecialisten: Køb en vinholder og støt Julemærkehjemmet

20. marts 2017 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Henning Petersen fra Vinspecialisten i Perlegade i Sønderborg giver en hånd til Julemærkehjemmet i Kollund, der nu er blevet leverandør af vinholdere.

“Jeg synes, der er en spændende idé med vinholdere i træ og jeg synes, det er vigtigt, vi allesammen hjælper julemærkehjemmene, som gør rigtigt meget for mange børn”, siger Henning Petersen til SønderborgNYT.

Christian Lauritzen og børn fra Julemærkehjemmet. Foto: Julemærkehjemmet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Så når du skal give god flaske vin i gave, så kan du få den i en unik vinholder fra Julemærkehjemmet i Kollund. Vinholderne koster en lille hundredekrone og Henning JPetersen sender hele beløbet videre.

“Jeg er rigtig glad for aftalen med Henning Petersen og det er vigtigt for mig at gøre opmærksom på, at julemærkehjemmene ikke modtager en krone fra kommuner, regioner eller staten. Vi er meget afhængige af hjælp fra alle andre”, siger forstander Vibeke Sørensen fra Julemækehjemmet til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinholderne laves af en ældre herre ved Frøslev og han tjener heller ikke penge på sin indsats.

“Christian Lauritzen er 90 år og han vil ikke bare sidde inde i sin stue. Han har det allerbedst med at være i gang i sit værksted, hvor der kommer rigtigt mange indenfor og kigger”, siger Vibeke Sørensen.

Det er meget bedre at give vingaver i vinholder fra Julemærkehjemmet end aflevere flaskerne i en papæske.

Artiklen fortsætter under annoncen

I en tid lavede han fuglehuse, men de er blevet for svære for ham at løfte rundt på. Derfor er han gået over til vinholdere.

“Han sagde til mig, at han har holdt mange fødselsdage”, siger Vibeke Sørensen, der gennem årene har modtaget hele 30.000 kroner fra den 90-årige.

“Christian Lauritzen vil gerne holde sig i gang og han nyder at folk kigger indenfor. Han vil ikke tjene penge, så dem donerer han til os”, siger Vibeke Sørensen.

I begyndelsen arbejdede Christian Lauritzen i brugte paller, men nu får han luksustræ fra Holdbi og STARK i Sønderborg donerer lak, skruer osv.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 112, Sønderborg

Kørte på elløbehjul og blev anholdt

29. juni 2022 112

Natten til onsdag stoppede politiet en 26-årig mand, som kørte på elløbehjul på cykelstien ved Strandpromenaden. “Han blev standset, fordi han ikke havde hjelm på og betjentene vurderede, at han var påvirket, så manden blev sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. I lommen havde den 26-årige en smule hash. Resultatet […]

Læs mere...