18.000 kroner fra Kvindedagen til voldsramte kvinder

2. oktober 2018 Sønderborg

Tirsdag eftermiddag var en del af kvinderne fra Kvindeparaplyen samlet i Salon Iris i Æblegade, som dannede ramme om en pengedonation.

“Vi giver overskuddet fra Kvindedagen til de voldsramte kvinder på Kvinde- og Krisecentret”, siger Dorthe Lykke Jørgensen fra Kvindeparaplyen, som er et samarbejdsfællesskab for kvindeforeninger i Sønderborg, der arbejder for at forbedre kvinders muligheder.

Det var Kvinde- og Krisecentrets bestyrelsesformand, Vivi Muurholm, der tog imod de mange penge.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kan fortælle, at de penge, som vi fik fra Kvindedagen sidste år, er brugt rigtigt godt”, siger Vivi Muurholm.

Der er brugt penge på psykologhjælp til nogle af de voldsramte kvinder og også til nogle af teenagerne fra de voldsramte familier.

“Vi har lavet startpakker til kvinder, der skal flytte i ny lejlighed, købt dyne og pude til en kvinde og vi har betalt medlemskab til en boligforening for en af husets brugere”, siger Vivi Muurholm til SønderborgNYT.

Hun fortæller, der også blev brugt penge til hjemrejsen for en udenbys kvinde, der havde haft et ophold på Agervang i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så pengene er brugt på nogle nødvendige ting, som kommuner ikke hjælper med”, siger bestyrelsesformanden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...