Huset Blom julehyggede om 20 ud af 30 udvalgte gæster

22. december 2017 Sønderborg

Fredag aften var der dækket op til 30 gæster, som gennem En God Jul for Alle kunne nyde Husets Bloms julemenu helt uden at betale det mindste.

“Vores personale havde tilbudt at arbejde gratis og vores leverandører hjalp med råvarer og drikkevarer”, siger restauratør Pia Bartholin til gæsterne, der alle var blevet overraskede over en telefonopringning.

“Der blev sagt i telefonen, at vi gennem en lodtrækning var så heldige, vi skulle prøve at spise i Huset Blom”, siger en af de heldige vindere, som havde sine to børn med.

Lidt rystende er det, at der var dækket op til 30 personer, men kun de 20 mødte op.

“De kunne altså godt have meldt fra, så ti andre kunne have nydt den mad, som blev til overs”, siger Pia Bartholin til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...