På onsdag åbner Lions det årlige bogmarked

9. februar 2018 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Lions Club Sønderborgs er ved at lægge sidste hånd på forberedelserne til det årlige bog- og plademarked, hvor der vil være flere tusinde bøger og et stort udvalg af gramofonplader og CD’er, der købes af sønderborgerne.

“Bogmarkedet er en af flere aktiviteter som Lions Club Sønderborg laver for at samle penge ind til humanitære formål”, siger Frode Sørensen fra Lions til SønderborgNYT.

“De penge Lions samler ind, de går direkte til humanitære formål, og ikke én eneste krone går til administration”, siger han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Bogmarkedet finder sted i Multikulturhuset på Havnegade i Sønderborg i dagene onsdag den 14. februar kl. 13:00 til 17:00, torsdag og fredag kl. 10:00 til 17:00 og lørdag den 17. februar kl. 10:00 til 12:00.

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...