Admiralforsamling i Marineforeningen

20. februar 2018 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Marineforeningen for Sønderborg og Omegn gennemfører Admiralforsamling for foreningens medlemmer nu på lørdag, hvor foreningens formand, hr. Jan Marcussen, indleder dagen kl. 10 i Marinestuen på Verdens Ende.

Den årlige Admiralforsamling er et af årets højdepunkter i foreningen, og fremmødet er altid stort. Medlemmerne møder reglementeret påklædt, som man gør i en Marineforening. Blazer og grå bukser. Medlemsemblem, blazeremblem og medaljer.

Man møder op sammen med sine kammerater, som i år tæller flere nye medlemmer. Ca. 30 medlemmer møder op til sådan en dag – en mødeprocent på ca. 50 procent. Ud over Admiralforsamling byder dagen på maritim skafning, skriver marineforeningen i en pressemeddelelse,

Artiklen fortsætter under annoncen

Ja, de fremmødte medlemmer vil ikke gå sultne fra Admiralforsamlingen, hvor der traditionen tro er skafning bestående af en rigtig maritim ret – skipperlabskovs. Herefter er resten af eftermiddagen/aften afsat til kammeratligt samvær i Marinestuen.

20. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

SINDs Folkekøkken har sat dato på åbningen

20. maj 2024 Frivillige

Torsdag den 30. maj åbnes døren til SINDs Folkekøkken i Frivillighedens Hus – og der bydes på en måltid mad til bare 20 kroner for voksne og ti kroner for børn. Det fortæller Claus og Knud fra styregruppen. Aftenens menu er: Flæskesteg med hvide hartofler og brun sovs. Hertil er der rødkål og bønner. ”Formålet […]

Læs mere...