Borgmesteren iværksætter en officiel henvendelse til Ankestyrelsen i Dalsmark Plejehjem sagen

11. januar 2019 Politik Skrevet af: Michael Kjær

I forbindelse med debatten om byrådets beslutning om at lade Dalsmark Plejehjem overgå til et kommunalt drevet plejecenter, er der fra flere sider rejst tvivl ved beslutningsgrundlaget og derfor drages Ankestyrelsen nu ind for at få fastlagt det juridiske grundlag.

Det politiske flertal der har taget beslutningen, har gjort det på baggrund af en faglig og juridisk anbefaling og det er kommunens egne jurister og forvaltningen der har rådgivet politikerne på grundlag af eksterne juristers vurderinger, som blandt andet er eksperter i udbudsret. Det oplyser borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg kan som borgmester ikke acceptere, at der til stadighed vil være tvivl om troværdigheden af den juridiske rådgivning, som har været grundlag for den beslutning der er taget. Jeg har derfor iværksat en officiel henvendelse til Ankestyrelsen for at lade dem afgøre om den juridiske rådgivning som byrådet har fået i den pågældende sag var korrekt”, udtaler borgmester Erik Lauritzen.

Når der foreligger en afgørelse fra Ankestyrelsen vil den blive forelagt byrådet.

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...