Rotary støtter Røde Kors’ julehjælp med 12.200 kroner

8. december 2017 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag formiddag var de store smile fremme hos to af de frivillige i Røde Kors i Sønderborg og forklaringen er dejligt enkel:

De skulle tage imod penge fra Rotary, der havde sendt Johan Simonsen og Hans Jørn Zachariassen en tur i Røde Kors på Hilmar Finsens Gade i Sønderborg.

Vivian Lech tager imod penge fra Johan Simonsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I får 7.000 kroner fra vores Rotary-klub og så har medlemmerne derudover givet 5.200 kroner fra deres egne lommer, som I skal bruge på julegaver til børn”, siger Johan Simonsen fra Rotary til Røde Kors’ formand, Vivian Lech og hendes kollega, Karla Holm.

“Vi siger naturligvis 1000 tak og kan fortælle, at vi oplever konsekvensen af kontanthjælpsloftet, fordi vi ser, hvor mange familier, der ikke har råd til at fejre jul og købe julegaver”, siger Vivian Lech.

Røde Kors deler julehjælp ud til mellem 70 og 75 familier.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

28. april 2024 Kultur, Sønderborg

Igen en helt fantastisk velspillet folkBALTICA-koncert

28. april 2024 Kultur

Lørdag aften blev der spillet masser af folkmusik ved folkBALTICAs udsolgte åbningskoncert i Alsion og flere af tilskuerne nævnte, at de unge musikere på scenen gjorde det helt fantastisk – ikke mindst de unge kvinder, som trådte frem og sang. Albin Paulus, Årets huskunstner, fik også vist, hvor godt han mestrede sine usædvanlige instrumenter. Inden […]

Læs mere...