Admiralforsamling i Marineforeningen

20. februar 2018 Sønderborg

Marineforeningen for Sønderborg og Omegn gennemfører Admiralforsamling for foreningens medlemmer nu på lørdag, hvor foreningens formand, hr. Jan Marcussen, indleder dagen kl. 10 i Marinestuen på Verdens Ende.

Den årlige Admiralforsamling er et af årets højdepunkter i foreningen, og fremmødet er altid stort. Medlemmerne møder reglementeret påklædt, som man gør i en Marineforening. Blazer og grå bukser. Medlemsemblem, blazeremblem og medaljer.

Man møder op sammen med sine kammerater, som i år tæller flere nye medlemmer. Ca. 30 medlemmer møder op til sådan en dag – en mødeprocent på ca. 50 procent. Ud over Admiralforsamling byder dagen på maritim skafning, skriver marineforeningen i en pressemeddelelse,

Ja, de fremmødte medlemmer vil ikke gå sultne fra Admiralforsamlingen, hvor der traditionen tro er skafning bestående af en rigtig maritim ret – skipperlabskovs. Herefter er resten af eftermiddagen/aften afsat til kammeratligt samvær i Marinestuen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...