Alsie Express’ direktør er hovedtaler ved Lady Walk

28. maj 2018 Sønderborg

Når Ladywalk for 11. gang skydes i gang i Sønderborg mandag aften, bliver det med Lone Marie Koch, adm. direktør hos Alsie Express som hovedtaler – men hun er ikke alene. Bag sig har hun et team af stewardesser og kontormedarbejdere som alle bakker op om en aften i hyggens tegn, hvor der samtidig samles ind til gode formål.

Det er for mange blevet en fast tradition at gå Ladywalk sammen med venner, familie eller kollegaer den sidste hverdags-mandag i maj måned. For Lone Marie Koch er det det første gang hun deltager, og hun glæder sig.

”Det er fantastisk, at så mange kvinder kan samles om motion og hygge på tværs af alder. Jeg er sikker på jeg møder mange jeg kender. Når snakken går, glemmer man helt hvor mange kilometer man har tilbagelagt, det har jeg ihvertfald hørt”, siger Lone Koch i en pressemeddelelse.

Hvad hendes tale kommer til at handle om, vil hun ikke løfte sløret for.

Fra Air Alsie deltager man i år med 30 friske kvinder. Mange af dem har også deltaget i kampagnen ”Vi cykler til arbejde” i maj måned, så de har allerede gode ben til et par timers gåtur.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er bare en rigtig hyggelig aften, hvor der er tid til at få snakket om løst og fast. Vejret plejer at være med os, og det er hyggeligt at folk stiller op på ruten, for at se os alle gå i ens t-shirts”, siger Linda Hjorth Olling, som står bag det praktiske arbejde i at tilmelde kollegaer til Ladywalk i år.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...