Bente Rey blev genvalgt som formand for Frivillighedens Hus

13. marts 2018 Sønderborg

I Frivillighedens Hus har hver foreningen en nøglebrik, så de frivillige kan låse sig indenfor, når der skal holdes møder eller ske andre ting i frivillighedens navn.

“Og der er 110 nøglebrikker i brug og flere end 80 af dem bruges ugentlig”, siger Bente Rey i sin formandsberetning til generalforsamlingen, der blev holdt netop i Frivillighedens Hus mandag aften.

Flere af foreningerne har fået plads i kælderrum i bygningen, så der kan opbevares forskellige materialer. Og det er populært.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så populært at der lige nu er fire foreninger, som er på venteliste til kælderplads”, siger Bente Rey. Hun tilføjer, at der sagtens kan laves flere kælderrum.

“Men vi har ikke penge at leje mere plads for, så jeg foreslår, at dem med ledig plads i deres rum, deler med andre”, siger formanden.

Det med at dele kælderrum er der allerede flere foreninger, der gør.

Fremtiden

Bestyrelsen i Frivillighuset har skrevet en liste med nogle af de ting, der skal arbejdes med i det kommende år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi skal blandt andetkende foreningernes ønsker og behov. Vi skal arbejde for at få flere foreninger med indenfor – og så vil vi lave et årshjul, hvor årets opgaver skrives ind”, siger Bente Rey.

Bestyrelsen

Bente Rey genopstillede som formand – og blev enstemmigt valgt til endnu en periode. Bente Rey er fra Danske Handicaporganisationer i Sønderborg.

Edith Nielsen fra Nyreforeningen og Anna Grethe Macom Hansen fra Lænken i Guderup blev stemt ind i bestyrelsen og det samme gjorde Carsten Stoltenberg fra Kræftens Bekæmpelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Suppleanter er Jytte Rasmussen fra Natteravnene og Elisabeth Iversen fra Ældre Hjælper Ældre i Augustenborg.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...