Børn & Familie: Socialrådgivere tør ikke klage

22. juli 2015 Politik

Det er ikke mange uger siden Arbejdstilsynet bad Sønderborg Kommune få undersøgt, hvad der kan gøres for at forbedre arbejdsmiljøet i Børne- og Familieafdelingen, hvor især socialrådgivere føler sig meget pressede.

Man kan måske undre sig over, at socialrådgiverne ikke bare går til deres overordnede og fortæller, de ikke kan få tingene til at hænge sammen.rådhus

Artiklen fortsætter under annoncen

Men de ansatte i Sønderborg Kommune tør ikke tage bladet fra munden – det ved Folketingets Ombudsmand ifølge Avisen.dk allerede. I februar skrev Avisen: 

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores fornemmelse er, at offentligt ansatte, der lovligt har brugt deres ytringsfrihed til at fortælle om kritisable forhold på arbejdspladsen, af og til ender med at føle sig så skræmte over konsekvenserne, at de ikke gør mere ved sagen”, siger Kaj Larsen, der er vicedirektør ved Folketingets Ombudsmand.

Hvordan kan sagsbehandlingen ændres hvis de ansatte ikke tør ytre sig, påpege fejl, komme med ideer?

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvor mange børn lider på grund af tidspres og efterslæb?

Hvor mange børn får ikke den korrekte foranstaltning?

Hvor mange børn er fejlanbragte?

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...