Børneland søger gaver for at sikre en ”God jul for Alle”.

16. juni 2016 Sønderborg

Hvert år samler Ringriderfestens Børneland midler ind til et godt formål. Igen i år vil der være et lykkehjul, hvor alle indtægter går til foreningen En God Jul For Alle.

Men der mangler gaver, skriver Ringriderfestens Børneland i en pressemeddelelse.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Byens butikker er hvert år meget behjælpelige med mange små firmagaver og lidt færre store og sågar meget store gaver, som de donere til det gode formål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men der er behov for endnu flere gaver for at kunne julehjælpe endnu flere familier i Sønderborg. Så både byens butikker og virksomheder opfordres til at kontakte Ringriderfestens Børneland, hvis man ligger inde med reklamegaver, store som små, som kunne uddeles i lykkehjulet.

Måske en en vinder. Foto: Ringriderfesten

Måske en en vinder. Foto: Ringriderfesten

Lykkehjulet, der som den eneste aktivitet koster penge i Børneland, har i flere år samlet penge ind til et godt formål.  Igen i år samarbejder Ringriderfesten med foreningen En god jul for alle, der sikrer julehjælp til socialt dårligt stillede familier i hele Sønderborg

“Vi er utroligt glade for den indsats Børnelandet og dets sponsorer gør for at støtte op omkring en god jul for alle. Trods der er lang tid til jul, håber vi flere virksomheder og butikker vil donere til det gode formål”, siger Kirsten Pauly fra En god jul for alle.

Foreningen En God Jul til alle samler penge ind til at dårligt stillede børnefamilier i Sønderborg Kommune, så de kan få tiltrængt julehjælp. Foreningens formål er indsamling af bidrag og gaver fra enkeltpersoner, foreninger og erhvervsliv med henblik på årlig uddeling af disse bidrag og gaver til enkeltpersoner, grupper og foreninger.

Hvis du har små reklamegaver eller andet du gerne vil donere til det gode formål, så send en mail til 6400borneland@gmail.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk