Borgerforeningen inviterer til loppemarked på Kær

25. april 2018 Sønderborg

Kulturhuset – Skyttehuset på Kær halvø er fyldt til bristepunktet med lopper til Borgerforeningens store halvårlige loppemarked.

Det foregår lørdag den 28. april og søndag den 29. april kl. 10.00 – 16.00.

Åbningen om lørdagen bliver ekstra-festlig med sækkepibemusik. Green Forest Pipe Band kommer nemlig forbi skyttehuset.

I Skyttehuset er der igen et væld af lopper. Loftet er fyldt til bristepunktet, og i festsalen er der radio/tv-forretning og malerier, der bare står og venter på den rette nye køber/samler.

Artiklen fortsætter under annoncen

I kulturladen er der denne gang også mulighed for at købe fine møbler.

“Der er også køkkengrej i lange baner, bøger, legetøj og lamper. Så kom og gør en god handel”, siger Svend Aage Andersen fra aktivitetskomiteen i Borgerforeningen.

Der er mulighed for gratis at prøve sine evner på skydebanen i Skyttehuset, hvor der er kompetente skydeledere til stede.

Grillen er tændt, så der kan købes ringriderpølser med brød, øl eller vand, og for dem der er til kaffe og lagkage, kan loppemarkedshjælperne i Borgerforeningen også klare det.

Der er dækket op under sejldugen på flisebelægningen foran Kulturhuset – Skyttehuset ud mod vejen.

“Så læg weekendturen ud på Kær halvø og bliv en oplevelse rigere, og for at du ikke skal gå alt for langt, vil der på en mark bag ved Skyttehuset igen være mulighed for at parkere bilen”, siger Svend Aage Andersen i en pressemeddelelse.

Overskuddet fra loppemarkedet går til Borgerforeningens mange forskellige aktiviteter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk