Britta Küseler skal bære præsidentkæden i Inner Wheel

14. juni 2018 Sønderborg

Sønderborg Inner Wheel klub har holdt generalforsamling og præsidentkæden blev overdraget til sygeplejerske Britta Küseler der, sammen med den øvrige bestyrelse, som består af Annalise Larsen, Jette Bøwadt Christiansen, Kirsten Hesselholt, Bente Kjær Mortensen, Conni Winther, Vibeke Munch Knudsen og Conny Brock, skal stå i spidsen for det kommende års mange spændende aktiviteter, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Inner Wheel er en international kvindeorganisation med over 100.000 medlemmer i verden, heraf ca. 3.100 i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inner Wheels formål er at fremme sandt venskab, at fremme hjælpsomhed og medmenneskelig forståelse og at fremme international forståelse. Det er i den ånd årets aktiviteter planlægges.

Første arrangement i det nye Inner Wheel år er den 9. august hvor Annemette Thorsted kommer og fortæller om sin gåtur på Caminoen.

På generalforsamlingen blev der også truffet beslutning om, hvilke internationale og lokale velgørende formål der skal ydes støtte til.

Det er besluttet at den lokale støtte skal gå til Kirkens Korshærs hus til unge hjemløse i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil du vide mere om Inner Wheel så besøg http://www.soenderborg.innerwheel.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...