Broager Sparekasse: Køb en 2019-kalender og støt En god jul for alle

29. oktober 2018 Sønderborg

Fra i dag er den nye 2019 kalender klar i alle Broager Sparekasses filialer. Igen i år kan du hente en kalender mod en valgfri donation til ”En God Jul For Alle” i Sønderborg og Broager eller ”Et Hjerte For Alle” i Aabenraa.

Sidste år var Broager Sparekasses kunder med til i alt at indsamle over 3.000 kroner til de to hjælpeorganisationer, der hvert år giver trængte børnefamilier en håndsrækning til at holde jul for. De 3.000 kroner blev til 6.000 kroner, da sparekassen fordoblede det indsamlede beløb.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Selv de små beløb tæller” fortæller Rikke Boes Weber, der til dagligt servicerer kunderne i Broager.

”Vores kunder var sidste år rigtig søde til at tømme lommerne for mønter, når de tog en kalender – nogle gav endda en seddel”.

Hos hjælpeorganisationerne er der glæde over initiativet, skriver Broager Sparekasse til SønderborgNYT.

”Vi er glade for opbakningen, og synes det er dejligt, når lokale virksomheder finder deres egne måder at samle penge ind til familierne” fortæller Henning Petersen, der er formand for foreningen ”En God Jul For Alle”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og igen i år har Lars Christensen, direktør i Broager Sparekasse, lovet at fordoble det indsamlede beløb.

”Selv om arbejdsløsheden er lav og der er gang i hjulene, er der stadig mange familier med brug for hjælp til at kunne imødekomme den dyre tid på året. Så derfor er det helt naturligt for os at bakke op om organisationer som ”En god Jul For Alle” og ”Et Hjerte For Alle”.

2019 kalenderen kan hentes i alle Broager Sparekasses filialer og koster lige det, du har lyst til, at den skal koste.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Hansson Erhverv opnår DGNB-certifikat i guld med sandwichpaneler

3. februar 2023 Erhverv

Hansson Erhverv, der udlejer erhvervsejendomme i Sønderborg, tog i slutningen af 2021 første spadestik i en 30.000 kvadratmeter stor udstykning i den nordlige ende af hovedstaden på Als. Den første udlejningsejendom på 3.000 kvadratmeter er netop blevet færdig og Larsen Strings, der er verdens største forhandler af strenge til blandt andet violiner, er flyttet ind. […]

Læs mere...