Deltagerne fra Mænds Møder laver en forening

19. januar 2018 Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilbud til mænd om at mødes og være aktive sammen er blevet så stor en succes, at mændene har besluttet at fortsætte efter selve projektet i en forening. Der er stiftende generalforsamling på mandag, hvor alle interesserede er velkommen.

Sundhedscentret har sidste år gennemført nogle forløb, hvor målgruppen har været mænd i kommunen, som havde lyst til at mødes og være aktive sammen. Det har blandt andet været omkring madlavning, cykel- eller gåture.

Deltagerne har været så glade for de nye fællesskaber og aktiviteter, at de ikke har lyst til at slippe dem nu, selv om det kommunale projekt slutter. De har derfor besluttet at danne en forening, hvori aktiviteterne kan fortsætte. Der inviteres til stiftende generalforsamling på mandag, den 22. januar, kl. 19-22 i Frivillighedens Hus.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Foreningen er for alle mænd, der har lyst til at mødes med andre mænd. Det kan være for at drikke en kop kaffe sammen, cykle eller gå en tur sammen, lave mad sammen eller noget helt femte. Det er medlemmerne selv, der sætter dagsordnen og bestemmer, hvad de vil foretage sig. Jeg håber, mange møder op og vil være med – også nogle, som måske ikke har deltaget i det kommunale projekt, siger en af initiativtagerne, Bjarne Andersen, i en pressemeddelelse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...