Fødselsdagsfest i Røde Kors’ Genbrug i Guderup

24. september 2018 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

På lørdag kan Røde Kors’ genbrugsbutik i Guderup fejre 20 års jubilæum.

I den anledning vil der være 50 procent rabat på alt i butikken og også modeopvisning, konkurrence, levende musik, taler og overrækkelse af et stort sponsorbeløb fra LINAK A/S til Røde Kors Nordals’ Julehjælp.

Der vil være reception i haven, hvor alle byens borgere og handlende er velkomne til at hilse på og få sig en snak og et lille glas sammen med bestyrelsen og de næsten 100 frivillige i foreningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet foregår fra kl. 10.00 – 14.00 og særligt unge mennesker er velkomne til at høre, hvordan Røde Kors Nordals kan hjælpe dem med at få et forbedret CV – et CV som jo ofte er “indgangen” til ønskejobbet en dag.

Samtidig vil man også have et helt særligt tilbud til dem, der ønsker både at forbedre deres kondition og gøre en god medmenneskelig gerning.

Ud over jubilæet, er dagens tema netop Medmenneskelighed, skriver Røde Kors i en pressemeddelelse.

Derfor får Røde Kors Nordals besøg af Røde Kors Danmarks Generalsekretær Anders Ladekarl, der vil fortælle om hvordan organisationen arbejder med medmenneskelighed i Danmark og ude i den øvrige Verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Viceborgmesteren fra Sønderborg Kommune, Stephan Kleinschmidt, vil ligeledes fortælle om kommunens holdning til og arbejde med medmenneskelighed og endelig vil bestyrelsesmedlem Keld Aaes fra Røde Kors Nordals fortælle om den helt lokale tilgang til medmenneskelighed.

Røde Kors Nordals har netop fået lavet en flot flisebelægning foran butikken, fået renoveret tag og udhæng på en del af butikken og endelig fået helt ny udendørs belysning, hvilket har kunnet lade sig gøre takket være en meget flot donation fra et nu afdød medlem af foreningen. For at vise deres taknemmelighed, har Røde Kors Nordals valgt at opkalde pladsen foran butikken efter giveren.

Artiklen fortsætter under annoncen

En plade med giverens navn vil blive afsløret på lørdag af generalsekretær Anders Ladekarl.

De Nørherre’ Spillemænd vil stå for den musikalske underholdning, så der er virkelig lagt op til en festlig og dejlig lørdag i Guderup.